ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ

Тук Вие може да направите своята поръчка за обявените от фирмата промоции и да получите допълнителни 2 % отстъпка.

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА
VID BAG диспенсер


 

Последни новини                                         

Промоционална цена на Same explorer 120

Обадете се на тел. 079 047 712 и поръчайте сега!

 

Супер оферта на супер машини!

Обадете се на тел. 079 047 712 и поръчайте сега!

                                                                                      

Промоционални коледни цени                                                                                                                                                                                        
                                              
                                                                             

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

Партньори

 


Продълбочители AIO

За първи път на българския пазар Агроуей България  представя машините на водещият италиански производител AIO. Фирмата предлага комплекс от техника за почвообработка, която е в пълен унисон със съвременните технологии  използвани в земеделието. На фокус в този материал бихме искали да ви представим  една от атрактивните и придобиващи все по-голяма популярност машина , а именно продълбочителя AIO.

При многократна оран на една и съща дълбочина, почвения слой се уплътнява и това води до образуването на т.нар плужна пета, която възприпяства проникването на влагата към  кореновата система на растенията в по-долните почвени хоризонти и обратно. Този проблем би могъл да бъде разрешен единствено чрез нейното разрушаване,с  използването на продълбочителите AIO. Освен положителен ефект върху почвеното плодородие, продълбочаването с качествена техника осигурява и  добър икономически резултат. Това осигурява по –висока производителност и по-нисък разход на гориво за единица обработена площ. Почвата е аерирана и дренирана по-добре, като се създават благоприятни условия за развитие на кореновите системи на растенията и по този начин се увеличава добива от единица площ.

Ето защо използването на точния тип машина е изключително важно при избора на продълбочаваща техника. Тъй като този тип операция обикновенно се извършва на по-голяма дълбочина  (от 30 см до 80 см), и е необходимо да се гарантира безпроблемната и безаварийната  й работа на полето. Точно за това , иженерите на AIO конструират машини, отговарящи на всички изисквания по отношение на тип почва и мощност на трактора.При производството им се използват само качествени материали и елементи от водещи световни производители. Конструкцията на продълбочителите AIO е изработената така, че машината да е напълно ремотно пригодна, при аварии по време на работа.

С цел за всеки конкретен случай да се намери точното и най-подходящото решение, продълбочителите AIO се изработват на модулен принцип и възможностите за конфигуриране са изключително много. Отделните модули на машината са присъединини към нея посредством болтови съединения, без никакви заварявания, което обуславя тяхната адаптивност и ремонтопригодност при възникнала необходимост.

Освен това AIO предлага на своите клиенти голямо разнообразие от работни широчини и варианти. С цел да бъдат задоволени максимално  различните критерии и условия на фермерите, продълбочителите AIO  се произвеждат в 6 различни серии с работна ширина от 130 до 600 см за трактори от 50 до 600 кс.. Иначе казано – AIO е верният избор.

За повече информация, за нашите продълбочители, натиснете тук.

ВТОРА УПОТРЕБА

КОНТАКТИ

  •  София, бул.Петър Дертлиев 42, офис 36
  •  Нова Загора, ул.Минко Балкански 74
  •  office@agroway-bg.com
  •  sales@agroway-bg.com
  •  www.agroway-bg.com
  •  тел.0879/047 712 ; 0878/444 966