ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ

Тук Вие може да направите своята поръчка за обявените от фирмата промоции и да получите допълнителни 2 % отстъпка.

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

ЧЕЛЕН ТОВАРАЧ QUICKE


 

Последни новини                                         

Диспенсер за тор в два варианта!

Обадете се на тел. 0879 047 712 и поръчайте сега!

 

Нова смарт функция от QUICKE - кантар и брояч!

Обадете се на тел. 0879 047 712 и поръчайте сега!

Приставки за телескопични товарачи с марка QUICKE!

Обадете се на тел. 0879 047 712 и поръчайте сега!


                                                                                      

                                                                                                                                                                  
                                              
                                                                             

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

Партньори

 


Продълбочители AIO

За първи път на българския пазар Агроуей България  представя машините на водещият италиански производител AIO. Фирмата предлага комплекс от техника за почвообработка, която е в пълен унисон със съвременните технологии  използвани в земеделието. На фокус в този материал бихме искали да ви представим  една от атрактивните и придобиващи все по-голяма популярност машина , а именно продълбочителя AIO.

При многократна оран на една и съща дълбочина, почвения слой се уплътнява и това води до образуването на т.нар плужна пета, която възприпяства проникването на влагата към  кореновата система на растенията в по-долните почвени хоризонти и обратно. Този проблем би могъл да бъде разрешен единствено чрез нейното разрушаване,с  използването на продълбочителите AIO. Освен положителен ефект върху почвеното плодородие, продълбочаването с качествена техника осигурява и  добър икономически резултат. Това осигурява по –висока производителност и по-нисък разход на гориво за единица обработена площ. Почвата е аерирана и дренирана по-добре, като се създават благоприятни условия за развитие на кореновите системи на растенията и по този начин се увеличава добива от единица площ.

Ето защо използването на точния тип машина е изключително важно при избора на продълбочаваща техника. Тъй като този тип операция обикновенно се извършва на по-голяма дълбочина  (от 30 см до 80 см), и е необходимо да се гарантира безпроблемната и безаварийната  й работа на полето. Точно за това , иженерите на AIO конструират машини, отговарящи на всички изисквания по отношение на тип почва и мощност на трактора.При производството им се използват само качествени материали и елементи от водещи световни производители. Конструкцията на продълбочителите AIO е изработената така, че машината да е напълно ремотно пригодна, при аварии по време на работа.

С цел за всеки конкретен случай да се намери точното и най-подходящото решение, продълбочителите AIO се изработват на модулен принцип и възможностите за конфигуриране са изключително много. Отделните модули на машината са присъединини към нея посредством болтови съединения, без никакви заварявания, което обуславя тяхната адаптивност и ремонтопригодност при възникнала необходимост.

Освен това AIO предлага на своите клиенти голямо разнообразие от работни широчини и варианти. С цел да бъдат задоволени максимално  различните критерии и условия на фермерите, продълбочителите AIO  се произвеждат в 6 различни серии с работна ширина от 130 до 600 см за трактори от 50 до 600 кс.. Иначе казано – AIO е верният избор.

За повече информация, за нашите продълбочители, натиснете тук.

ВТОРА УПОТРЕБА

КОНТАКТИ

  •  София, бул.Петър Дертлиев 42, офис 36
  •  Нова Загора, ул.Минко Балкански 74
  •  office@agroway-bg.com
  •  sales@agroway-bg.com
  •  www.agroway-bg.com
  •  тел.0879/047 712 ; 0878/444 966