ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ

Тук Вие може да направите своята поръчка за обявените от фирмата промоции и да получите допълнителни 2 % отстъпка.

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

ЧЕЛЕН ТОВАРАЧ QUICKE


 

Последни новини                                         

Диспенсер за тор в два варианта!

Обадете се на тел. 0879 047 712 и поръчайте сега!

 

Нова смарт функция от QUICKE - кантар и брояч!

Обадете се на тел. 0879 047 712 и поръчайте сега!

Приставки за телескопични товарачи с марка QUICKE!

Обадете се на тел. 0879 047 712 и поръчайте сега!


                                                                                      

                                                                                                                                                                  
                                              
                                                                             

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

Партньори

 

На фокус

Power- модулaSteinbauer е високоефективен електронен модул, който оптимизира системата за впръскване на гориво на автомобила. Тази оптимизация дава възможност на двигателя да осигури по-голяма мощност и въртящ момент, без да се засяга надеждността на автомобила. Този конструиран и произведен в Австрия продукт е на разположение вече и в България благодарение на АГРОУЕЙ.

Power- модулaна Steinbauer е разработен след дълги години на изследване и тестване и подлежи на стриктни процедури за контрол на качеството. В повечето случаи модулът е много лесен за инсталиране (обикновен плъгин) и може да бъде приложен към почти всички марки и модели на турбо-дизелови и турбо-бензинови двигатели. Има модули на Steinbauer за леки автомобили, 4WD,лекотоварни автомобили и камиони, трактори и комбайни (зърно- и силажо-комбайни), самоходни пръскачки, индустриално оборудване и морски двигатели. Ако е задвижван от турбокомпресорен дизелов или бензинов двигател, управляван по електронен път, вероятно Steinbauer произвежда модул, който да отговаря на изискванията.

Тестването от производителя заедно с много независими и правителствени агенции потвърждава способността на SteinbauerPerformanceModule да постигне до 20% повече мощност и до 20% повече въртящ момент, като същевременно запазва безопасни нива на вредните емисии и температурите на изгорелите газове. В някои случаи при селскостопански машини се постигат дори 25% увеличение.

Ето някои факти за модулите на Steinbauer, както и за някои конкурентни продукти:

Продукт на SteinbauerPreciseFuelControl

Един често използван метод за увеличаване на производителността на дизеловите двигатели от ново поколение Common Rail е да се увеличи налягането в системата чрез измама на компютъра за управление на двигателя (ECU). Тези модули променят сигнала от сензорите към ECU. ECU получава този модифициран сигнал и увеличава налягането в системата за впръскване. Това може да доведе до необичайно високи натоварвания на компонентите на горивната система, които причиняват прекъсване на помпата и контролните клапани на дюзите и в някои случаи причиняват големи повреди на двигателя. Модулите на Steinbauer не променят налягането на Common Rail. Желаното подобряване на производителността се постига чрез промяна на продължителността на впръскването, по същия начин, по който системата първоначално е проектирана да работи. Това също така позволява прецизен контрол на горивото през целия диапазон от обороти на двигателя.

Време за впръскване

    Промяната на действителното начало и край на времето на впръскване не се постига с нито един "чип", наличен за дизеловите двигатели днес. Заблуждаващо е да се предполага, че е възможно да се промени времето за впръскване с "чип". Steinbauer променя продължителността на впръскването чрез добавяне на широчина на импулса към сигнал в края на фабричния инжекционен сигнал. Това не променя времето. Времето за впръскване на модерните двигатели с висок работен обем е много важно за вредните емисии и дългия експлоатационен срок на двигателя, най-добре е да оставите фабричния ECU да контролира времето.


    Постига безопасно увеличение на мощността

    Тъй като модулите на Steinbauer не пречат на входа на датчика в компютъра за управление на двигателя, всички заводски системи и нива на безопасност се подържат и спазват. Например, ако по някаква причина се получи прекомерно повишаване на температурата на двигателя и на същият се намалят оборотите чрез намаляване на сигнала за впръскване, Steinbauerреагира по същия начин. Модулът Steinbauer следи оборотите на двигателя и в някои случаи защитава задвижващия механизъм на изключеното оборудване (изходна мощност на двигателя), когато оборотите намалеят до предварително зададена минимална стойност. Тази уникална функция, изключителна за Steinbauer, защитава оборудването с висока степен на сигурност, като защитава и трансмисиите при изключително големи натоварвания.

    Строго тестван

    Всеки тип модул Steinbauer се изпитва стриктно в Австрия, Австралия, Канада, Германия, САЩ и по целия свят, където се използва това моторно приложение, което Steinbauer доставя. Това изпитване се провежда в реални условия на пътя, на полето, в кариерата и по водата. В лабораторията бяха проведени и многобройни тестове от няколко производители и държавни агенции, които проверяват и валидират звената. Някои от тези лабораторни тестове са на разположение, ако попитате.

    Индивидуално картографирано

    Всеки модул на Steinbauer е индивидуално картографиран (софтуер), за да се увеличи максимално ефективността на всеки вариант на двигателя. Когато е необходимо, това картографиране може да бъде модифицирано за специални приложения или за увеличаване на други модификации на автомобила.

    Лесна инсталация

    Модулите Steinbauer са проектирани за лесно инсталиране. При почти всички приложения електрическите съединители за оригиналното оборудване от фабриката се използват в снопа с кабели на Steinbauer, за да се осигури лесна инсталация. С основнипознания Steinbauer модулите се инсталират бързо и лесно. При повечето приложения за селскостопански машини и тежкотоварни автомобили инсталирането може да се извърши за по-малко от 10 минути.

    Качествено производство

    Модулите Steinbauer се произвеждат в Австрия с качеството и вниманието към детайлите, които бихте очаквали от австрийското / германското инженерство. По този начин модулите на Steinbauer носят пълна и изчерпателна гаранция и гарантират, че ще работят по-добре от всеки друг подобрен продукт за подобряване на производителността на дизела. Общо удовлетворение или връщане на парите ви.

 

Някои допълнителни точки

 

    TÜV сертификация

 

    Много модули за ефективност на Steinbauer носят сертификат TÜV. TÜV е международно призната независима агенция за сертифициране на стандарти. Сертифицирането на TÜV включва строго тестване на приложенията, за които е проектиран компонентът. Това включва проверка дали устройството отговаря на най-стриктните европейски правила за индустрията, за която е предназначен компонентът, и гарантира, че спецификациите на компонентите са посочени правилно. Необходимо е периодично повторно тестване на компонента, за да се запази одобрението на TÜV, а сертифицирането без съмнение е най-изчерпателното изпитване, което всеки продукт може да претърпи. В случая на POWER-модул одобрението TUV означава, че продуктът отговаря на законовите норми по отношение на изгорелите газове. Това удостоверяване е основен фактор, който отличаваSteinbauer от конкуренцията.

 

Най-широк международен диапазон от приложения

 

    Модулите за ефективност на Steinbauer предлагат най-голямата международна гама от приложения, които са на разположение днес. Нашата гама обхваща пътни превозни средства, лекотоварнии тежкотоварни автомобили, трактори, комбайни, самоходни пръскачки, морски и промишлени приложения. С повече от 3000 приложения никой друг продукт не предлага такъв широк диапазон.

 

 

Знания и опит

 

Steinbauer има повече от 15 години опит на пазара. Европейският пазар започна да използва модерния турбокомпресор с дизелов двигател Common Rail поради непрекъснато повишаващите се изисквания по отношение на вредни емисии в изгорелите газове и по отношение на горивната ефективност. Ефективността е задължителна и съсSteinbauer получавате екип от софтуерни и хардуерни експерти, които работят в разработването на нови продукти всеки ден. Заедно с опита, предлаган от Steinbauer в Австрия, те разполагат с екип от професионалисти в цялата си широка дилърска мрежа. Екип, който не само ви продава продукт, но поддържа продукта, когато е необходимо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ТРАКТОРИТЕ URSUS ОТНОВО В БЪЛГАРИЯ

От началото на месец септември тази година, познатите в миналото трактори на полският производител URSUS (от латински ursus- мечка), отново са на българския пазар благодарение на официалния вносител АГРОУЕЙ БЪЛГАРИЯ.

НАЧАЛОТО

Поставено през далечната 1893 г. във Варшава от трима инженери и четирима бизнесмени, използвайки зестрата от своите седем дъщери с производството на  изпускателни системи, а по-късно и товарни автомобили предназначени за руския цар.

През 1930 г. фабриката URSUS попада в трудни времена заради световната финансова криза и е национализирана под PZInż, полски производител на оръжия и превозни средства по онова време. След това започва да произвежда военни трактори, танкове и друга тежка техника за армията. По време на Втората световна война, PZInz е преместена в Германия от германците и останките са били унищожени. След края на войната,фабриката е възстановена и започва производството на Ursus C-45, копие на германския Ланц Булдог произвеждан преди войната. През 1950 г. фабриката Ursus започва да произвежда трактори  базирани на Zetor.

До 1961 г., е налице постоянно нарастваща нужда от трактори в Полша, но тези  произвеждани от завода Ursus не отговарят на нуждите на полското земеделие. Подписано е двустранно споразумение между Полша и Чехословакия, по силата на което Чехословакия ще снабдява Ursus с частите, необходими за модернизиране на фабриката, а в замяна, Полша ще доставя на чехословашките фабрики суровини. Целта е била да се изгради съвместно производство на трактори междудвете страни, така че да се произвеждат 120 000 трактора годишно, но през 1963 г. Полша произвежда само 15 хиляди. През 1976 г. започва производството на нов модел трактор C-330, от който повече от 400 хиляди единици са били продадени до 1993 година.

В годините 1960-1980 г. са разработени нови модели на трактори и са произвеждани и такива под нечии лиценз.

ПРЕВРАТЕН МОМЕНТ

Решаваща година в историята на компанията е 2011 година, когато компанията Ursus започва партньорство с полския производител на земеделската техника, компанията POL-MOT Warfama SA. От този момент компанията е в непрекъснато динамично развитие. Ръководството на компанията взема решение да прехвърли производството на трактори в Люблин и да разшири гамата продукти. Малко след това, през декември 2011 г., в Люблин официално стартира производството на новото поколение на URSUS 11024.

ПРОИЗВОДСТВЕНА ГАМА

Под марката URSUS са произвеждани освен трактори, така и преси за рулонни бали и опаковъчни машини, както и самонатоварващо се ремарке за рулонни бали, които заедно съставляват една пълна технологична линия за събиране и съхранение на зеленамаса, сено и слама.

Останалите продукти на фирмата са ремаркета от 3 до 14 т товароносимост, челни товарачи за трактори, ремаркета за разхвърляне на оборски тор от 4,5 до 10 т., преси за рулонни бали, опаковъчни машини, както и цялото многообразие от приставки за челни и телескопични товарачи, сеносъбирачи, обръщачи и мулчери.

За българския пазар АГРОУЕЙ БЪЛГАРИЯ ще акцентира върху тракторите от модели C – 382, с мощност на двигателя от 82 к.с,  С-392– 92 к.с, модел С - 3102 с мощност от 102 к.с и двигателиPERKINS. По-големите от серията са модел 11054 – 110 к.с  също с PERKINS двигател и U-4150 с мощност от 148 к.с., оборудван с двигател DEUTZ.

Характерното за тракторите с марка URSUS е това, че са с голяма надлъжна база и тегло, което ги прави устойчиви по време на работа, особено при изпълнението на почвообработващи мероприятия. Всички те са оборудвани със  собствени трансмисии и двигатели на утвърдени производители като PERKINS и DEUTZ.

URSUS непрекъснато обогатява гамата си от продукти за селското стопанство и се фокусира върху качеството, съизмеримо с някои от световноизвестните марки и модерния дизайн. Това прави продуктите с марка URSUS конкурентноспособни на европейски и световен пазар. Основната идея на компанията е производство на различни машини и устройства, маркирани с европейско качество на изпълнение и приемлива цена.

НАСТОЯЩЕТО

Настоящето: към днешна дата компанията разполага с три фабрики. В Люблин се произвеждат трактори с мощност от 50 до 140 кс, Във фабриката в Добре миасто се произвеждат по-голямата част от селскостопанските машини, а вОпаленицатези от зелената линия - сеносъбирачи и обръщачи, мулчери.

Следвайки мотото си „европейско качество на изпълнение и приемлива цена“, URSUS стриктно съблюдава дали неговите представители отговарят на поставените високи стандарти по отношение на качество на услугите и стриктно следят за тяхното спазване.

АГРОУЕЙ БЪЛГАРИЯ като официален вносител предлага пълната гама от машини с марката URSUS, като на разположение са преференциални условия за закупуване.

ВТОРА УПОТРЕБА

КОНТАКТИ

  •  София, бул.Петър Дертлиев 42, офис 36
  •  Нова Загора, ул.Минко Балкански 74
  •  office@agroway-bg.com
  •  sales@agroway-bg.com
  •  www.agroway-bg.com
  •  тел.0879/047 712 ; 0878/444 966